پاسخ: [مادربرد گیگابایت] بالا نیامدن سیستم با نصب کارت گرافیک nvidia
نقل قول:
سلام دوست عزیز تمام کار هارو به ترتیبی که فرموده بودید انجام دادم اما بازم نشد.
روی اسلات سوم هم تست کردید ؟
روی اسلات دوم هم تست بزنید . اگر جواب نده کارت شما مشکل داره .
نقل قول:
روی اسلات سوم هم تست کردید ؟
روی اسلات دوم هم تست بزنید . اگر جواب نده کارت شما مشکل داره .
بله تست کردم بازم نشد اگه کارت من مشکل داره پس چرا تو ویندوز 7 به درستی کار میکنه؟ (دو تا ویندوز زدم)
نقل قول:
بله تست کردم بازم نشد اگه کارت من مشکل داره پس چرا تو ویندوز 7 به درستی کار میکنه؟ (دو تا ویندوز زدم)
مسئله خیلی پیچیده هست . این مسئله میتونه به خاطر قدیمی بودن کارت گرافیک شما و یکسری ناسازگاری با ویندوز 8.1 باشه . بعید میدونم به خاطر قدیمی بودن کارت شما از طرف nvidia هات فیکسی ارائه بشه .
در جمع بندی مشکل شما
مشکل نرم افزاری و برمیگرده به سازگاری کارت شما با ویندوز 8.1
بهترین راه حل خرید یک کارت جدید که از directx 11 پشتیبانی میکند هست .
میدونم که باید ارتقا داده بشه به فکر اون هم هستیم همچنین می خوایم Cpu رو هم به Intel Xenon e5-2697 v2 ارتقا بدیم و کارت گرافیکی هم از اون بهترین ها که در حد 4000 دلار هستش رو بخریم اما چون واسه خونه داریم قسط می دیم (این کامپیوتر رو هم به خاطر کلاس شبکه من و ویندوز سرور ارتقا دادیم) اما این رو بگم که تو سیستم قبلی این مشکل رو نداشتم و ویندوز 8.1 خوب کار می کرد.
نقل قول:
میدونم که باید ارتقا داده بشه به فکر اون هم هستیم همچنین می خوایم Cpu رو هم به Intel Xenon e5-2697 v2 ارتقا بدیم و کارت گرافیکی هم از اون بهترین ها که در حد 4000 دلار هستش رو بخریم اما چون واسه خونه داریم قسط می دیم (این کامپیوتر رو هم به خاطر کلاس شبکه من و ویندوز سرور ارتقا دادیم) اما این رو بگم که تو سیستم قبلی این مشکل رو نداشتم و ویندوز 8.1 خوب کار می کرد.
اگر منظورت Intel® Xeon® Processor E5-2697 v2 با این مادربرد شما کار نمیکنه چون سوکت 2011 هست .
یا باید با ویندوز 7 کار کنید یا گرافیکتون رو بفروشید و یک مدل به روز بگیرید .
نقل قول:
اگر منظورت Intel® Xeon® Processor E5-2697 v2 با این مادربرد شما کار نمیکنه چون سوکت 2011 هست .
یا باید با ویندوز 7 کار کنید یا گرافیکتون رو بفروشید و یک مدل به روز بگیرید .
یهنی میگین این cpu سوکت 1150 نداره؟ بهترین کارت گرافیکی انویدیا چیه یا تا چند وقت دیگه بهترین کارتش رو می ده و قیمتش چنده؟
نقل قول:
یهنی میگین این cpu سوکت 1150 نداره؟ بهترین کارت گرافیکی انویدیا چیه یا تا چند وقت دیگه بهترین کارتش رو می ده و قیمتش چنده؟
بله پردازنده زئون مورد نظر شما سوکت 2011 هست . بستگی به بودجه شما دارد خرید گرافیک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی این کارت رو میپسندم
GV-N770OC-2GD
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بی زحمت بهترین کارت گرافیک انویدیا رو بگید نه از لحاظ قیمت
ممنون
نقل قول:
بی زحمت بهترین کارت گرافیک انویدیا رو بگید نه از لحاظ قیمت
ممنون
GIGABYTE GTX TITAN Black Edition 6GB GDDR5
قیمت 3 میلیون و نهصد و هفتاد وهشت هزار تومن
نقل قول:
GIGABYTE GTX TITAN Black Edition 6GB GDDR5 قیمت 3 میلیون و نهصد و هفتاد وهشت هزار تومن
با سلم خدمت دوست گرامی من پس از این که درایور جدید nVIDIA vرو نصب کردم (ورژن 340.43) مشکلم حل شد جلب اینکه اون نسخه 337 درست که Certificated(دارای اعتبار)و این ورژن جدید نسخه ی بتا بود اما ورژن340.43 خیلی خوب کار کرد ومشکل من رو که زمان بوت شدن ویندوز (فقط 8.1) فقط موس دیده میشد و موس چشمک می زد رفع کرد لینک دانودش هم از یه سایت خیلی خوبه(البته به سافت98 جسارت نشه چون سافت 98 این ورژن رو نزاشته)برا تون می زارم» درایور بتای مخصوص نوت بوک انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 32 بیت: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] درایور بتای مخصوص نوت بوک انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 64 بیت: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] درایور بتای انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 32 بیت: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] درایور بتای انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 64 بیت: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]